Program

12.10.2016
Hall 1Hall 2

REGISTRATION
8:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
8:30, 30 min

KEYNOTE: Agile Product Roadmaps
Roman Pichler
9:10, 45 min

One Product, One Project, Two Perspectives
Michal Vallo, Michal Polačko
10:05, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
10:50 , 30 min

Given/When/Then-ready sprint planning
Gáspár Nagy
11:20, 45 min

Case study: How feature oriented teams helps developing better products
Kamil Szymański
12:15, 45 min

LUNCH
13:00, 60 min

The Role of Product Owner
Roman Pichler
14:00, 50 min

Product Owner: mission impossible? The study of the PO role in corporation and software house
Agnieszka Kłobus, Marta Kossowska
15:00, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
15:45, 20 min

Best practices to improve the outcome
Kálmán Kéménczy
16:05, 45 min

Coctail
17:00, 30 min

REGISTRATION
8:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
8:30, 30 min

The essential skill for effective product owners – mindfulness
Kathy G. Berkidge
10:05, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
10:50, 30 min

Mapping the Value
Fabio Armani
11:20, 45 min

LUNCH
13:00, 60 min

How story mapping can change the mindset at a large scale enterprise environment
Gergő Tóth-Batizán
15:00, 45 min

14.10.2016
Time Workshop Trainer Venue
9:00 - 17:00 Certified Scrum Master (CSM) - 2 days Sami Lilja, Finland Graphisoft Park

Twitter Feed

AgiliaBudapest

@AgiliaBudapest

RT @AgiliaBudapest: Second batch of presentations uploaded - including Yaroslav Stepanenko @Yaroslav_5, Naman Mathur, Yuval Keschtcher @Kes…

AgiliaBudapest

@AgiliaBudapest

Second batch of presentations uploaded - including Yaroslav Stepanenko @Yaroslav_5, Naman Mathur, Yuval Keschtcher… twitter.com/i/web/status/1…

AgiliaBudapest

@AgiliaBudapest

RT @AgiliaBudapest: Agilia Budapest - first presentations uploaded to conference web site - Michal Vallo @aguarrawolf, Ori Bendet @bendet_o…

AgiliaBudapest

@AgiliaBudapest

RT @bendet_ori: Despite the delays and the sun in front of us, we had to take the "we-are-on-our-way-selfie"! @AgiliaBudapest here we come!…