Program

14.10.2015
Hall 1Hall 2

REGISTRATION
8:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
8:30, 30 min

Zeros to Heroes in Just Three Months: When Capability is Your Product
Anthony Montgomery
9:10, 45 min

Scrum allows us to create better products, more suited to the users' needs. Really???
Anna Zarudzka
10:05, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
10:50, 30 min

Lessons about Experiments - What we have learned @ Vinted
Tautvydas Gylys
11:20, 45 min

LUNCH BREAK
12:20, 60 min

Design Thinking
Miriam Soltwedel
13:20, 45 min

Product Owners of Extremely Scaled Agile
Felice de Robertis
14:15, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
15:00, 30 min

UX Designer meets Product Owner - how to set up successful cooperation?
Paweł Nowak
15:30, 45 min

Internal startups as a managed way to future company core business
Jaroslav Procházka
16:25, 45 min

NETWORKING EVENING - COCTAIL
17:45, 105 min

REGISTRATION
8:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
8:30, 30 min

Breaking Bonds. How intrapreneurship is encouraged with practices and technology.
Marcin Bazydlo
9:10, 45 min

How to create products based on data
Laszlo Bardy
10:05, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
10:50, 30 min

LUNCH BREAK
12:20, 60 min

Agile on the long term - plan the goals, not the project
Laura Szabó
11:20, 45 min

15.10.2015
Time Workshop Trainer Venue
9:00 - 17:00 How to make Internal Start-ups? Jaroslav Procházka, Czech Republic Graphisoft Park
9:00 - 17:00 Certified Scrum Product Owner (CSPO) - 2 days Graphisoft Park
9:00 - 17:00 Certified Scrum Master (CSM) - 2 days Graphisoft Park
9:00 - 17:00 Beyond Budgeting - 2 days Knut Fahlén, Sweden Graphisoft Park
9:00 - 12:00 Step by step from idea to validated product design Tautvydas Gylys, Lithuania Graphisoft Park
9:00 - 17:00 Design Thinking Miriam Soltwedel, Germany Graphisoft Park
16.10.2015
Time Workshop Trainer Venue
9:00 - 17:00 Certified Scrum Product Owner (CSPO) - 2 days Graphisoft Park
9:00 - 17:00 Certified Scrum Master (CSM) - 2 days Graphisoft Park
9:00 - 17:00 Beyond Budgeting - 2 days Knut Fahlén, Sweden Graphisoft Park

Twitter Feed

AgiliaBudapest

@AgiliaBudapest

RT @sanincutuk: AgiliaBudapest2017 » Meet the speakers agiliabudapest.com/agilia-budapes… #Agile2017 #Agile #Agile17 #Agiliabud #Scrum #ScrumMaster #…

AgiliaBudapest

@AgiliaBudapest

RT @AgiliaBudapest: Organization team - evening before tomorrow's Agilia Budapest conference #agiliabud #productowner #agile @ceplechova @s…

AgiliaBudapest

@AgiliaBudapest

RT @ksbittner: Pleased to be speaking about focusing on outcomes to improve product results at Agilia Budapest #agiliabud

AgiliaBudapest

@AgiliaBudapest

RT @lemone45: Dr. Sebastian Vetter explains the role of the „Secret Sauce“ in innovation labs #agiliabud pic.twitter.com/ci8z5es238