Program

16.10.2017
Hall 1

REGISTRATION
8:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
8:30, 30 min

The journey of growth: From a lonely Product Owner to Product Owner's team in global corporation
Jiri Walek
9:10, 45 min

Corporate think tanks
Dr. Sebastian Vetter
10:05, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
10:50, 30 min

Product Lift Off: How to keep everyone on board!
Lorenzo Cassulo
11:20, 45 min

LUNCH
12:05, 50 min

Focus on Outcomes, not Features, for Better Product Results
Kurt Bittner
12:55, 45 min

The missing link - Between strategy and DevOps teams
Bart den Haak
13:50, 45 min

SNACK
14:35, 20 min

Why is the Sprint goal so important?
Raluca Bejan
14:55, 45 min

How to exploit Personas to improve team focus on value
Zahhar Kirillov
15:50, 45 min

SNACK
16:35, 10 min

The Next Step: How to reach the expected business value
Marco Trincardi
16:45, 45 min

Mindful Agile
Kathy Berkidge
17:40, 45 min

17.10.2017
Time Workshop Trainer Venue
9:00 - 17:00 Effective Product Ownership - applying Mindfulness to innovate Kathy G. Berkidge, Australia tbd
9:00 - 17:00 Google Venture Sprints - customer-centred product design Dr. Sebastian Vetter, Germany / New Zealand tbd
9:00 - 17:00 Certified Scrum Product Owner (CSPO) - 2d Aguarra Training Center
18.10.2017
Time Workshop Trainer Venue
9:00 - 17:00 Certified Scrum Product Owner (CSPO) - 2d Aguarra Training Center

Twitter Feed

AgiliaBudapest

@AgiliaBudapest

RT @KathyBerkidge: Wish I could be there again this year - this is my favorite conference in the world; the program, the people, the food!…

AgiliaBudapest

@AgiliaBudapest

RT @agiliaconf: We have prepared on April 9 workshop Agile Procurement. Innovative process to shorten procurement for services/products fro…

AgiliaBudapest

@AgiliaBudapest

RT @agiliaconf: Agile Management Congress - only #Agile #conference from managers and for c-suite managers, owners or board members. Share…

AgiliaBudapest

@AgiliaBudapest

RT @agiliaconf: AMAZING to see our conference among 20 absolute top end events to visit in 2018 such as Global Scrum Gathering @ScrumAllian…