Program

15.10.2018
Hall 1Hall 2 - Wine Cellar

REGISTRATION
8:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
8:30, 30 min

Agility With My Risk Management Goggles On
Timothy Lister
9:10, 45 min

Scenario driven delivery (SDD)
Ajay Brar
10:05, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
10:50, 30 min

Abuser stories: how we embedded a security mindset within our company
Jim van der Waal
11:20, 45 min

LUNCH
12:05, 55 min

The agile system at Saab Aeronautics takes the development of their new jet fighter to the sky
Jörgen Furuhjelm
13:00, 45 min

9 Lessons Learned from Scaling a New Product to $1M ARR (Annual Recurring Revenue) in 6 Months
Yaroslav Stepanenko
13:55, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
14:40, 30 min

Building "Uber for everyone"
Naman Mathur
15:10, 50 min

Driving business decisions with Pirate Metrics
Ori Bendet
16:10, 45 min

Closing - Raffle
16:57, 10 min

The Future Conference - Michal Vallo
17:07, 8 min

Coctail
17:15, 45 min

Great Networking Event - special ticket or invitation only
19:00, 120 min

REGISTRATION
8:00, 30 min

SNACK & COFFEE BREAK
8:30, 30 min

Agile Transformation - What it is and what to consider
Michal Vallo
10:05, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
10:50, 30 min

Lean Poker: A framework for learning how to deliver value early and often in practice
Rafael Ördög a.k.a. DeVill
11:20, 45 min

LUNCH
12:05, 55 min

Why your product team should hire a writer?
Yuval Keshtcher
13:00, 45 min

Systemic Prioritization - connecting strat. planning w agility
Philipp Hofstätter
13:55, 45 min

SNACK & COFFEE BREAK
14:40, 30 min

PI Planning for Product People
Marianne Graham, Lieschen Gargano Quilling
15:10, 45 min

UX Burner - How to design better products w SCRUM teams?
Gowtham Rathinam Nedunchezhian
16:10, 20 min

17.10.2018
Time Workshop Trainer Venue
9:00 - 17:00 Mastering the Requirements Process - 3d Timothy Lister, USA Aguarra Training Center
18.10.2018
Time Workshop Trainer Venue
9:00 - 17:00 Mastering the Requirements Process - 3d Timothy Lister, USA Aguarra Center

Twitter Feed

AgiliaBudapest

@AgiliaBudapest

RT @AgiliaBudapest: Second batch of presentations uploaded - including Yaroslav Stepanenko @Yaroslav_5, Naman Mathur, Yuval Keschtcher @Kes…

AgiliaBudapest

@AgiliaBudapest

Second batch of presentations uploaded - including Yaroslav Stepanenko @Yaroslav_5, Naman Mathur, Yuval Keschtcher… twitter.com/i/web/status/1…

AgiliaBudapest

@AgiliaBudapest

RT @AgiliaBudapest: Agilia Budapest - first presentations uploaded to conference web site - Michal Vallo @aguarrawolf, Ori Bendet @bendet_o…

AgiliaBudapest

@AgiliaBudapest

RT @bendet_ori: Despite the delays and the sun in front of us, we had to take the "we-are-on-our-way-selfie"! @AgiliaBudapest here we come!…